Alpha

Tenker du på livets store spørsmål?

Alpha-kurset (gratis) er egnet både for deg som undrer over tro og meningen med livet, og for deg som allerede tror. I Alphakurset er det rom for undring, spørsmål og refleksjon. Alle er velkommen på Alpha, og det er mange forskjellige grunner til at mennesker deltar. Noen prøver å finne ut om gud finnes, mens andre rett og slett søker et miljø og nye venner. Uansett er du hjertelig velkommen!

Noen prøver å finne ut om Gud finnes, mens andre rett og slett søker et miljø og nye venner. Uansett er du hjertelig velkommen!

Alphakurset er et velprøvd introduksjonskurs til den kristne tro som arrangeres over hele verden. Det er Samlinger over 10 mandagskvelder og 1 lørdag. Mer enn 24 millioner mennesker har gått et Alphakurs. Alpha er å finne i 169 land, og er oversatt til 112 språk. Kurset er gratis, mat inkludert, og holdes inne på Larsen i Strandgata 55 i Hamar.

Vi starter Alphakurs med en Åpen Alphakveld 07.01 2019. Åpen Alphakveld krever ingen påmelding; her kan du komme om du er nysgjerrig på kurset, ikke helt har bestemt deg for om å du vil gå enda, eller vil ha en smakebit på hva Alpha er. Kurset fortsetter de påfølgende 9 mandagene.

For påmelding, trykk på deltar her på eventet.

En Alphakveld består av et foredrag, mat og samtaler. Kvelden er lagt opp slik:

18.00: Middag

18.30: Musikalsk innslag og foredrag

19.00: Gruppesamtaler m kaffekopp

20.00: Slutt

I gruppene møter du mennesker som har ulikt ståsted i forhold til tro. Her er det lov å komme med spørsmål som man samtaler om fra ulike sider. Alle skal møtes med respekt, og du velger selv hvordan du ønsker å engasjere deg i de ulike temaene. Vi tror at vi alle kan lære noe av hverandre.