Om oss

Vi er småbarnsfamilier, ungdommer, kjærestepar og single, vi er gamle og unge, karismatiske og sindige, musikalske og umusikalske. Vi er vanlige mennesker med ulik bakgrunn som sammen utgjør Hverdagskirka.

Hverdagskirka er en ny kirke i Hamar som startet i september 2018. Det er viktig for oss å skape et fellesskap som er inkluderende og åpent for alle, uavhengig om man mener det samme om alt eller er på ulike steder i trosvandringen.

Vi er en dugnadskirke hvor man bidrar med det man kan eller ønsker. I tillegg til gudstjenestene, håper vi på å kunne støtte og hjelpe hverandre i hverdagene og bygge gode vennskap og relasjoner med hverandre.

En gjestfri familie

I en familie er man fullt akseptert for hvem man er. Det handler ikke om hva man gjør, hva man kan eller hva man har utrettet. I Hverdagskirka ser vi på oss selv som en stor familie. Alle aldre er velkommen, og vi ønsker generasjoner som heier på hverandre og støtter i de ulike fasene man går gjennom. Vi ønsker å tilrettelegge for gode relasjoner på tvers av alder.

Vi ønsker spesielt å ha fokus på å skape et miljø¸ hvor barn og unge familier kan trives; å skape arenaer hvor barna kan oppleve seg trygge og kjenne glede over å komme til.

IMG_4215

Hverdagskirka er registrert som trossamfunn i Brønnøysundregisteret  og er organisatorisk tilknyttet Pinsebevegelsen i Norge.

Hverdagskirka har et styre som står for den daglige driften, og har ingen ansatte.

Styret

Linn (Styreleder) og Geir Byberg
Gunnleik (Forstander) og Lene Hofstad
Therese Slob
Roar og Hanna Korsæth Eikli
Eivind Rødland